JL KBT-terapi

Webbplatsadressen är: https://www.jlkbtterapeut.se och drivs av företaget JL KBT-terapeut.

 

Sekretess

Naturligtvis arbetar jag under sekretess och har tystnadsplikt för att skydda dig som klient enligt offentlighets- och sekretesslagen.

 

Formulär

Vid kontakt via formuläret på hemsidan behövs personens namn, e-mailadress, och ev. telefonnummer. Dessa uppgifter sparas upp till ett år. När besökare fyller i formuläret på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i formuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

 

Cookie-filer

För mer info om cookies som används på webbplatsen, läs här.

 

Vilka vi delar dina data med

Inskickade formulär från besökare kan komma att kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

 

Rättigheter & kontaktinformation

JL KBT-terapeut ansvarar för att dina uppgifter som samlas in hanteras korrekt. Genom att använda hemsidan godkänner du dessa villkor. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, rätt att begära rättelse av dina personuppgifter, samt rätt att begära att dina personuppgifter ska raderas. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Kontakta info@jlkbtterapeut.se